×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 609

Η Εταιρεία

Η ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΕΙΑ Δ.Ι. ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗΣ Α.Ε. έχει καταφέρει να είναι εδώ και πάνω από 50 χρόνια, μία από τις σημαντικότερες εταιρείες παραγωγής τούβλων στην Ελλάδα. Με συνεχιστές τους τρεις γιούς του ιδρυτή Δημήτρη Κοκκινογένη, Ιωάννη, Κωνσταντίνο και Αντώνη, η εταιρεία εξακολουθεί να τηρεί τη δεύσμευση της στην ποιότητα των προϊόντων με ανταγωνιστικές τιμές.

Η εταιρεία αποδίδει μεγάλη σημασία στην παραγωγή αξιόπιστων υλικών υψηλής ποιότητας και παράλληλα αναγνωρίζει την περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη της. Μέσα από διαδοχικές επενδύσεις και προσπάθεια, η ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΕΙΑ Δ.Ι. ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗΣ Α.Ε. διατηρεί την ηγετική της θέση στην παραγωγή τούβλων στην Ελλάδα.

Η εταιρεία έχει προμηθεύσει τόσο σε πολλά δημόσια έργα, όπως νοσοκομεία, σχολεία κ.α., όσο και σε ιδιωτικά. Σημαντικές αναφορές περιλαμβάνουν το Ολυμπιακό Χωριό στους Θρακομακεδόνες (Ολυμπιακοί Αγώνες Αθήνας 2004), το Αττικό Μετρό Σταθμός Συγγρού-Φιξ, τα Διόδια και Σταθμούς Συντήρησης της Αττικής Οδού, τις Εργατικές Κατοικίες στο Μενίδι, το Αττικό Νοσοκομείο στο Χαιδάρι, τις εγκαταστάσεις Διυλιστηρίων ΕΛ.ΠΕ. Ελευσίνας, το Εμπορικό Κέντρο West Plaza στον Ασπρόπυργο και το Εκπτωτικό Xωριό MacArthur Glen στα Σπάτα. Η ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΕΙΑ Δ.Ι. ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗΣ Α.Ε. διατηρεί και εξαγωγικό χαρακτήρα σε Ρωσσία, Αλβανία και Ρουμανία.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΕΙΑ Δ.Ι. ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗΣ Α.Ε.
Λεωφόρος ΝΑΤΟ & 4η Εξοδος Αττικής Οδού, Ασπρόπυργος Τ.Κ. 193 00 - Αττική, Ελλάδα

Τηλέφωνα:
+30 210 55 74 825 , +30 210 55 74 974,
+30 6979333301

Φαξ:
+30 210 55 70 746

E-mail:
[email protected]©2018 Δ.Ι. ΚΟΚΚΙΝΟΓΕΝΗΣ Α.Ε

Please publish modules in offcanvas position.